Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Martinez: Αδράξτε την ευκαιρία!

Η ομάδα βρίσκεται στην Ταϊλάνδη αυτή την εποχή για το αυριανό φιλικό εναντίον της Leicester City.
Ορισμένοι διεθνείς που πήραν μέρος στο Μουντιάλ δεν έχουν επιστρέψει ακόμη, ενώ κάποιοι μακροχρόνια τραυματίες έμειναν στην Αγγλία ώστε να δουλέψουν περισσότερο στην φυσική κατάσταση.
Έτσι το γκρουπ των παικτών που έχει στη διάθεση του ο Martinez για το αυριανό φιλικό απαρτίζεται από ορισμένους πιο έμπειρους παίκτες, όπως οι Distin, Barry, Osman, Pienaar, Naismith, οι McGeady, Hibbert, Alcaraz, Duffy, Robles, που δεν πήραν αρκετές ευκαιρίες πέρυσι, αλλά και αρκετοί νεαροί που αγωνίστηκαν και στο πρώτο φιλικό εναντίον της Tranmere Rovers, όπως οι Garbutt, Long, Hope, Browning, Lundstram, McAleny, Kennedy.
Όπως γίνεται κατανοητό, αρκετοί νεαροί παίκτες θα αγωνιστούν και πάλι και θα πάρουν την ευκαιρία τους να αποδείξουν πως μπορούν να σταθούν στο επίπεδο αυτό και να βοηθήσουν μακροπρόθεσμα. O Martinez σχολίασε χαρακτηριστικά:
"Οι διεθνείς που πήραν μέρος στο Μουντιάλ δεν θα είναι μαζί μας και έτσι αρκετοί νεαροί παίκτες θα αγωνιστούν και πάλι. Με τις αυξημένες απαιτήσεις που έχει φέτος η ομάδα χρειαζόμαστε περισσότερους παίκτες και θα έχουν μια μεγάλη ευκαιρία να αποδείξουν πως μπορούν να γίνουν μέλη της πρώτης ομάδας για την σαιζόν που έρχεται."
Οι Baines, Jagielka, Howard, Mirallas χρειάζονται περισσότερο χρόνο ξεκούρασης και έτσι δεν ταξίδεψαν, σε αντίθεση με τον ross Barkley ο οποίος βρίσκεται στην Ταϊλάνδη. Οι Kone, Oviedo έμειναν πίσω ώστε να δουλέψουν περισσότερο στην φυσική κατάσταση ενώ ο Coleman έμεινε πίσω για προληπτικούς λόγους.
Σημειωτέον πως στην Ταϊλάνδη βρίσκεται και ο Besic, ο οποίος όμως αναμένεται να ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου