Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014

Φτερά έχουν κάνει τα εισιτήρια!

Το 75% των εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες στο Goodison park έχουν προπωληθεί ήδη, όπως ανακοίνωσε η ομάδα μέσω της ιστοσελίδας της!

Μετά την πολύ καλή περσινή χρονιά, την εξίσου και μάλλον καλύτερη φετινή, όπως αναμένεται, οι Evertonians έσπευσαν από νωρίς να εξασφαλίσουν τα εισιτήρια τους για τη φετινή σαιζόν και το 97% των κατόχων διαρκείας της περσινής σαιζόν έσπευσαν να ανανεώσουν τις κάρτες τους, αριθμός κοντά στις 30.000, ενώ άλλοι 4.000 θα είναι οι νέοι κάτοχοι διαρκείας, και έτσι οι κάτοχοι καρτών διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες ξεπέρασαν τις 30.000, σε ένα γήπεδο που η χωρητικότητα του είναι 40.000 θέσεις!
Ο συγκεκριμένος αριθμός αποτελεί ρεκόρ προπώλησης εισιτηρίων για την ομάδα μας από στην εποχή της Premier league!
Επίσης, αυξημένη είναι και η κίνηση των εισιτηρίων στα lounge της ομάδας, δημιουργώντας ρεκόρ πενταετίας, ενώ πέρυσι σημειώθηκε 9 φορές sold out, αριθμός που αναμένεται να ξεπεραστεί εύκολα φέτος!
Πάντως η ομάδα υπενθυμίζει πως υπάρχουν ακόμη αρκετά εισιτήρια διαρκείας και προτρέπει τον κόσμο να αγοράσει, καθώς αναμένεται να υπάρχει δυσκολία στην ανεύρεση εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες, κατά τη διάρκεια της σαιζόν.

Για το πρώτο παιχνίδι, εκτός έδρας, της νέας σαιζόν, απέναντι στη Leicester City, τα εισιτήρια που είχαν διατεθεί στην ομάδα έχουν ήδη εξαντληθεί...