Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018

Αρνηση Τuchel-Θέλει Σεβίλλη ο Sandro

    Σύμφωνα με το SportBILD η Έβερτον προσέγγισε τον Thomas Tuchel το περασμένο φθινόπωρο πριν αναλάβει την Έβερτον ο Sam Allardyce αλλά ο Γερμανός δεν ήθελε να έρθει στην ομάδα. Υπάρχει επίσης και η λογική επιθυμία του Sandro Ramirez που προτιμάει να παραμείνει εκεί.
    Μέταξύ των υποψηφίων που ακούγαμε ως αντικαταστάτη του Ronald Koeman ήταν και ο Γερμανός Thomas Tuchel, που μάλιστα εμφανιζόταν θετικός να αναλάβει την Έβερτον. Όλοι λοιπόν είχαμε μείνει με την απορία γιατί δεν έγινε προσέγγιση προς τον Γερμανό τεχνικό, τελικά όμως σύμφωνα με το SportBILD πιθανότατα έγινε. Σύμφωνα με ρεπορταζ του γερμανικού περιοδικού SportBILD, ο Thomas Tuchel απέρριψε την ευκαιρία να διαχειριστεί την Έβερτον νωρίτερα αυτή τη σεζόν, καθώς θέλει να επιστρέψει στην προπονητική με μεγάλο κλάμπ. Με τις φημες αυτη την στιγμη να το θεωρούν φαβορι για να αναλάβει την Μπάγερν Μονάχου.
   Ο Sandro Ramirez που πήρε την πρώτη του συμμετοχή στην Σεβίλλη στην La liga στην βαριά ήττα της ομάδας του απο την Ειμπάρ 5-1.Όπως επίσης δέκα λεπτά στην νίκη στο κύπελλο Ισπανίας επι της Λεγκανιές με  2-0 δεν θέλει να επιστρέψει στην Έβερτον.Γεγονός λίγο ως πολύ αναμένομενο αφου απο την ομάδα επέλεξαν να τον στείλουν πίσω στην πατρίδα του και όχι σε μια Αγγλική ομάδα ωστε να εγκλιματιστεί καλύτερα με το Αγγλικό ποδόσφαιρο.