Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2019

The real facts about Toffees
  • Τελείωσε και το παιχνίδι με τη Lincoln FC, 2-1 σκορ, οκ! Τι κρατάμε από αυτό το παιχνίδι? Νομίζω την πρόκριση μόνο. Δυστυχώς για άλλο ένα παιχνίδι ο Davies δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο, πέρα δώθε σαν την άδικη κατάρα, ούτε νεύρο ούτε τίποτα εκτός από ένα σουτ. Δυστυχώς δεχτήκαμε ένα γκολ WTF Mina, Zouma μπερδεύτηκαν μεταξύ τους, απαράδεκτο γενικά σαν λάθος μιας άμυνας, πόσο μάλλον με μία ομάδα που παίζει 3-4 σκαλοπάτια πιο κάτω! Ο Baines, αχ αυτός ο αρχηγός, ήταν καταπληκτικός, δραστήριος και από εκεί κάναμε ρήγματα προς την επίθεση…
  • Γενικά σαν αντιμετώπιση του αντιπάλου, ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, όμως στη συνέχεια νόμιζα ότι νιώθουμε και τύψεις που τους κερδίζουμε. Γιατί αυτό? Πρέπει να ξεσπάσουμε, 3,4,5 γκολ θα ήταν ιδανικό, παρόλα αυτά παίζαμε πάσες δεξιά αριστερά πίσω και ξανά τα ίδια! Κάναμε και κάνα σουτ έτσι για να λέγαμε…Ευτυχώς που δεν φάγαμε και δεύτερο γκολ και ήταν ο Richarlison και έδιωξε αλλιώς θα κλαίγαμε γοερά!
  • Στη συνέχεια αυτής τη χρονιάς αντιλαμβάνω ότι δεν έχουμε leader…Ναι οκ είναι ο Jagielka? Ναι αλλά από τον πάγκο δεν, το ίδιο και ο Baines! Πίστευα για τον Sigurdson άλλα δεν είναι ηγέτης. Πάντα είχαμε κάποιον, είναι σημαντικό σε ένα παιχνίδι να σε πάρει και να σε οδηγήσει στη νίκη ακόμα και αν δεν παίζεις καλά! Όλες οι ομάδες «οι μεγάλες» έχουν έναν! Κάτι πρέπει να γίνει μ’ αυτό! 

ΥΓ1. Διάβασα χθες ότι ο Schneiderlin ίσως πάει στη West Ham ως δανεικός.
ΥΓ2. Για άλλο ένα ματς στο γυναικείο πρωτάθλημα της Super League τα κάναμε θάλασσα, δεν παίξαμε καθόλου καλά και δίκαια χάσαμε 3-0 στο Λονδίνο ενάντια στην Chelsea. Δυστυχώς κέρδισε και η Brighton 2-0 τη Liverpool και είμαστε ένα σκαλί πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου